Păducelul este un arbust din familia Rozaceelor, cu flori albe și fructe de culoare roșie ce sunt comestibile. Atât florile cât și frunzele acestei specii sunt folosite în mod tradițional, sub formă de infuzii sau alte preparate, pentru menținerea sănătății sistemului cardiovascular. Florile si frunzele de Paducel contin: procyanidine oligomerice, flavonoide, amine, catechine, fenoli, acizi carboxilici, purine, steroli, acizi triterpenici (oleanolic, ursolic, crategolic), ulei esential. Fructele contin: taninuri, vitamine B1 si C, antociani, flavonoizi, acizi(tartric, citric, ursolic, oxalic), sorbitol, colina, acetilcolina, zaharuri, ulei gras, substante minerale.
Mod de utilizare: 2-3 lingurițe (1 linguriță = 5 ml), de 3 ori pe zi. A se agita bine înainte de utilizare.
Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Femeile însărcinate sau care alăptează sunt sfătuite să consulte specialistul înainte de începerea curei; A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic; A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici; Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Condiții de păstrare: loc uscat, răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. După deschidere se păstrează în frigider.
Volum net:250ml